ATAG keukenapparatuur

ATAG is een belangrijke leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt ATAG kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe ATAG keukenapparatuur. Innovaties op het gebied van kooktechnologie, ergonomie, design, installatie-, schoonmaak- en gebruiksgemak zijn daarbij van groot belang, maar ook de doordachte keuzes in materiaal, afwerking en kleurgebruik.

ATAG richt zich op kwaliteitsbewuste mensen die van koken en design houden, dit ziet u ook duidelijk terug in de ATAG keukenapparatuur. ATAG heeft de exclusieve MAGNA design lijn en Grafietlijn. ATAG keukenapparatuur maakt uw keuken mooier en een stuk praktischer. ATAG staat achter de kwaliteit van haar keukenapparatuur!

ATAG keukenapparatuur design

ATAG keukenapparatuur is zo ontworpen om in een prachtig geheel in uw keuken te passen. Dankzij de exclusieve designlijnen en intuïtief design krijgen de ATAG keukenapparatuur, de echte ATAG uitstraling.

ATAG keukenapparatuur | Magna designlijn

De exclusieve MAGNA designlijn Magna_logo ATAG’s MAGNA design is een exclusieve lijn keukenapparatuur met bijzondere prestaties. De MAGNA designlijn onderscheidt zich door hoogwaardig materiaal gebruik. De keukenapparaten zijn uitgevoerd in solide rvs of vitro-keramisch glas met een prachtige afwerking. De MAGNA designlijn is tijdloos en geeft uw keuken een bijzondere uitstraling.

ATAG keukenapparatuur | Grafiet lijn

Grafiet heeft van nature een rustige en stijlvolle uitstraling, waardoor uw keuken en keukenapparatuur een harmonieus geheel vormen. Grafiet geeft een warme uitstraling in combinatie met houtaccenten in uw keuken. Maar ook keukens in hooglans wit en in grijze en zwarte tinten vormen een prachtig beeld met Grafiet.

Intuïtief design

Bij ATAG wordt er naast design ook gelet op het gebruiksgemak van haar keukenapparaten. Intuïtief design maakt de bediening van keukenapparaten makkelijker en gebruiksvriendelijker. Er wordt ook gekeken naar kleuren en patronen die passen bij nu en morgen. Kortom intuïtief design maakt keukenapparatuur van ATAG mooier en makkelijker, de echte ATAG uitstraling.

There are no products matching the selection.